Een enthousiaste vrijwilliger die ons als baliemedewerker komt ondersteunen

Een enthousiaste vrijwilliger die ons als baliemedewerker komt ondersteunen

Structureel werk · 3–6 uur/week
Sint Michaëlstraat 7, 5935 BL Steyl, Netherlands
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Missiemuseum Steyl
#60271
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/7358331-/activiteiten/Een-enthousiaste-vrijwilliger-die-ons-als-baliemedewerker-komt-ondersteunen/60271 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Missie Museum Steyl is één van oudste musea van Nederland.
Het museum kan jouw ondersteuning goed gebruiken en is op zoek naar baliemedewerkers.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?


Missie Museum Ontdek het in Steyl

Stel je voor... Je bent in je twintiger jaren. Er bestaat nog geen TV of computer en je komt na een reis van weken terecht in een ver vreemd land, met andere culturen, dieren en voorwerpen... Het Missie Museum is één van oudste musea van Nederland, met prachtige verhaallijnen, gelegen in het kloosterdorp Steyl. De collectie dieren en volkenkundige voorwerpen in het museum is opgebouwd vanaf 1879, toen de missionarissen van het klooster over de hele wereld werden uitgezonden. Tot het jaar 1934 toen Broeder Berchmans, de Conservator van het museum, stierf en het museum sindsdien stil heeft gestaan in de tijd.

Een ware tijdcapsule. Het Missie Museum verwondert, vertelt de verhalen van deze ontdekkingsreizigers van toen en legt daarbij linken met de huidige actualiteit.

In 2021 is het Missie Museum een veranderingsfase ingegaan, met meer aandacht voor educatie en de verhaallijnen. Het museum kan jouw ondersteuning hierbij goed gebruiken en is op zoek naar vrijwilligers op diverse terreinen.


 Werkzaamheden 

Baliemedewerker. 

De baliemedewerker is het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je heet de gasten welkom, bedient de kassa; informeert hen over ons museum; verkoopt in de museum winkel. Verder loop je regelmatig door het museum om eventuele vragen van de gasten te beantwoorden. 


 Wij vragen


Een enthousiaste vrijwilliger, die één of meerdere dagdelen per week wil ondersteunen.

 Wij bieden

-Een aantrekkelijke vrijwilligersfunctie, in een dynamische organisatie met mooie uitdagingen; 

- Een inspirerende plek;

- Ondersteuning door een klein en goed toegerust bureau;

- Deskundige en behulpzame collega-vrijwilligers. Tijdsbesteding 


Minimaal een dagdeel per week. 

Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden op vrijwilligersgebied, die het Missie Museum je te bieden heeft. Het kan je leven verrijken!

Maak een afspraak en kom op korte termijn vrijblijvend op gesprek.

Ans Gommans - vrijwilligerscoördinator, 06-37601281 / [email protected] Victor Mostart - management 077-326 14 99 / [email protected]Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Venlo Doet Goed? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen