Begeleiders kinderactiviteiten voor Fort Museum Venlo

Begeleiders kinderactiviteiten voor Fort Museum Venlo

Structureel werk · Flexibele uren
Garnizoenweg 23, 5928 NA Venlo, Netherlands
Activiteiten begeleiden
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Fort Museum Venlo
#60175
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/7559047-/activiteiten/Begeleiders-kinderactiviteiten-voor-Fort-Museum-Venlo/60175 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar meerdere personen die het leuk vinden om kinderen te begeleiden op hun activiteit. Dit kunnen sportieve, creatieve of wetenschappelijke activiteiten zijn en we zijn dus op zoek naar meerdere personen met interesse en affiniteit met een of meerdere van bovenstaande activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Fort Museum Venlo vertelt de (krijgs)geschiedenis van Venlo in haar museum in het kazernekwartier in Venlo-Blerick. Het is een jong museum met een enthousiaste groep vrijwilligers van alle leeftijden. De nadruk ligt op archeologie, cultuur- en natuurhistorie van het kazernekwartier, het Fort Sint Michiel, de Frederik Hendrik Kazerne, rivier de Maas en de stad Venlo zelf.


Werkzaamheden

Het begeleiden van kinderfeestjes en kinderactiviteiten op het gebied van archeologie, cultuur- en natuurhistorie. We bieden verschillende activiteiten aan op creatief, wetenschappelijk of sportief vlak en voor elk van die activiteiten zoeken we mensen om basisschool kinderen te begeleiden.


Wij vragen

Mensen die het leuk vinden om met kinderen te werken, ze te begeleiden in hun activiteit, ze weet te enthousiasmeren en te stimuleren om mee te doen. 


Wij bieden

Een gezellig team van vrijwilligers, diverse leuke activiteiten voor de vrijwilligers zelf, diverse trainingen en ondersteuning.


Tijdsbesteding

Kinderactiviteiten vinden plaats op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondagmiddag. We zoeken dan ook mensen die op oproepbasis beschikbaar zijn op een of meerdere van deze dagen. Een gemiddelde activiteit duurt 2-3 uur inclusief opbouwen en opruimen.


Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Fort Museum Venlo

Fort Museum Venlo, centrum voor Archeologie, Cultuur- en Natuurhistorie is gevestigd in het Kazernekwartier en vertelt de (krijgs)geschiedenis van deze regio. Hierbij ligt de nadruk op Fort Sint Michiel en de Frederik Hendrik Kazerne.