Een vrolijke tweeling van 1 jaar oud zorgt voor dubbel zoveel gezelligheid

Een vrolijke tweeling van 1 jaar oud zorgt voor dubbel zoveel gezelligheid

Taak · 2–4 uur
Velden, Limburg, Nederland
Buurt & omgevingZorgKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Buurtgezinnen in Venlo
#65521
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Buurtgezinnen-in-Venlo/activiteiten/Een-vrolijke-tweeling-van-1-jaar-oud-zorgt-voor-dubbel-zoveel-gezelligheid/65521 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou jij ook zo van het gebrabbel van twee vrolijke snuiters? En heb je graag reuring om je heen?
Met deze twee dreumesen hoef je je niet meer te vervelen. 😊

Uitgebreide omschrijving

Deze tweeling van één jaar oud wonen samen met hun broer, papa en mama in Velden. Ze spelen graag met elkaar en gaan samen graag op ontdekkingstocht. Ook vinden ze het heerlijk om voorgelezen te worden en aandacht en liefde te krijgen.

 

Dit gezin komt oorspronkelijk uit Polen. De vader spreekt goed Nederlands en de moeder verstaat het een beetje. Dit gezin heeft veel op hun bordje liggen; de moeder heeft mentale en fysieke gezondheidsproblemen. Voor het oudere broertje van drie lopen er onderzoeken.

Dit maakt dat het voor haar heel zwaar is om voor haar drie kinderen te zorgen.

Het gezin moet met regelmaat naar het ziekenhuis of ze hebben andere afspraken waar beide ouders graag bij aanwezig willen zijn. Je kunt je wel voorstellen dat dit allemaal een behoorlijke uitdaging is met de zorg voor de tweeling erbij. Wat zou het fijn zijn als ze een dagdeel per week steun ervaren van een ander gezin.


Het zijn hartstikke leuke vrolijke meisjes, die ook lekker van zich kunnen laten horen als ze het ergens niet mee eens zijn. Ze zijn vooral, net als ieder kind, dol op aandacht.

Kan jij ze die aandacht en liefde geven die ze zo verdienen? Daar krijg je gegarandeerd een dubbele glimlach voor terug!


Profiel steungezin:

Ben jij dat liefdevolle gezin uit Velden (en directe omgeving?):

-       Ze komen graag één dagdeel doordeweeks bij je spelen (op dinsdag of donderdag). In de toekomst misschien ook wel eens in het weekend als dat mogelijk is;

-       Waar ze ’s middags nog een middagslaapje kunnen doen (we kunnen een campingbedje realiseren).

-       Iemand die de meiden ophaalt en thuisbrengt (de moeder heeft geen rijbewijs) of iemand die dichtbij het vraaggezin woont;

-       Die vooral gewoon lekker veel aandacht te geven heeft. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Buurtgezinnen in Venlo

Opvoeden doen we samen!
Gezinnen die steun kunnen gebruiken (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast.