Skip Sidebar

Over ons

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio's ...

Mensen met een beperkingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Oppas vrijwilliger gezocht

4–12 uur/week
Dautzenbergstraat 96, 5921 BV Venlo, Nederland
BestuurMaatje & buddySociaal contactNederlands
Mensen met een beperkingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42068
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Exodus1/activiteiten/Oppas-vrijwilliger-gezocht/42068 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Stichting Exodus is de grootste landelijke organisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan (ex-) gedetineerden en hun familieleden .  

                                                                      

Ben je op zoek naar een dankbare en uitdagende vrijwilligersfunctie? Dan is dit je kans want Stichting Exodus Venlo is op zoek naar jou!


We zoeken vrijwilligers die graag op de kinderen van onze deelneemsters willen passen. De groep kinderen wisselt geregeld van aantal maar ook van leeftijd. Het kunnen kinderen zijn van de leeftijd van 0 jaar tot de schoolgaande leeftijd.

In ons huis is veel doorstroom omdat voor sommigen op een bepaald moment het traject is afgerond en er weer nieuwe deelneemsters starten met hun traject. Hierdoor wisselt het aantal kinderen in huis ook voortdurend.

 

De werktijden zijn wisselend, afhankelijk van de hulpvraag. Veelal is uw hulp ‘s ochtends nodig en incidenteel komt het voor in de weekenden. De hulpvraag is soms 1- 2 dagdelen per week, maar kan ook minder vaak zijn. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Exodus

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio's die volgens gezamenlijke afspraken regionaal werken. De regio's worden elk aangestuurd door een directeur-bestuurder. De directeur-bestuurder Exodus Nederland geeft direct leiding aan het Samenwerkingsverband Exodus Nederland. Bij Exodus werken ruim 350 professionals en ruim 1700 vrijwilligers.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit