Skip Sidebar

Over ons

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio's ...

Mensen met een beperkingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Vrijwilliger gezocht voor vervoer

2–6 uur/week
Dautzenbergstraat 96, 5921 BV Venlo, Nederland
Vervoer
Mensen met een beperkingZorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#42079
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Exodus1/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-vervoer/42079 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Stichting Exodus is de grootste landelijke organisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan (ex-) gedetineerden en hun familieleden.

Stichting Exodus locatie Venlo  is op zoek naar een vrijwilliger die interesse zou hebben om korte en/of  lange ritten met eigen auto te  maken voor onze organisatie. We vergoeden de kilometers (0,28 cent per km).

Werktijden kunnen afgestemd worden.  Door je aanwezigheid, betrokkenheid en gerichte aandacht wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het welbevinden van onze bewoners.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Venlo > Venlo Activiteiten > Stichting Exodus > Vrijwilliger gezocht voor vervoer

Over Stichting Exodus

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten. De Exodusorganisatie kent vijf regio's die volgens gezamenlijke afspraken regionaal werken. De regio's worden elk aangestuurd door een directeur-bestuurder. De directeur-bestuurder Exodus Nederland geeft direct leiding aan het Samenwerkingsverband Exodus Nederland. Bij Exodus werken ruim 350 professionals en ruim 1700 vrijwilligers.
2 plaatsen over.
Deel activiteit