Skip Sidebar

Over ons

In deze veelal hectische samenleving bieden wij een veilige haven voor mensen die - al dan niet door externe omstandigheden - zijn vastgelopen in hun leven en even niet meer weten hoe nu verder te ...

Buurt & omgevingZorgWelzijn
Deel
De tuin bij Just be Homes maakt je leven lichter

De tuin bij Just be Homes maakt je leven lichter

Taak · 2–4 uur
Kampstraat 69, 6466 BR Kerkrade, Nederland
Tuinieren
Buurt & omgevingZorgWelzijn
Activiteit Delen
HAVEN Just be Homes
#78871
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/HAVEN-Just-be-Homes/activiteiten/De-tuin-bij-Just-be-Homes-maakt-je-leven-lichter/78871 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met de andere hulpverleners zorg je vanaf de start tot het einde van het seizoen voor de werkzaamheden die horen bij een moestuin.

Uitgebreide omschrijving

Nog niet ontdekt wat tuinieren met je doet? Als je veel in het hoofd zit, is werken met de aarde de beste manier om tot ontspanning te komen. Bij Just be Homes ontmoet je mensen die hetzelfde ervaren. Zet je eigen deur en die van de medemens open voor een liefdevollere wereld. De oogst wordt gebruikt voor onze gasten en mensen die het nodig hebben. We zien er naar uit om je te ‘ont’ moeten. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Kerkrade Activiteiten > HAVEN Just be Homes > De tuin bij Just be Homes maakt je leven lichter

Over HAVEN Just be Homes

In deze veelal hectische samenleving bieden wij een veilige haven voor mensen die - al dan niet door externe omstandigheden - zijn vastgelopen in hun leven en even niet meer weten hoe nu verder te gaan. HAVEN │Just be Homes biedt een plek waar de gedachten en zinnen opzij gezet kunnen worden.