HYROX Fitnessevenement in de MECC in Maastricht

HYROX Fitnessevenement in de MECC in Maastricht

Event · 26 mrt 2022, 08:00 - 16:00
MECC, Forum 100, Maastricht, Limburg 6229 EC, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festivalSportSociaal contact
Sport & RecreatieWelzijnBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
HYROX
#49770
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/HYROX/activiteiten/HYROX-Fitnessevenement-in-de-MECC-in-Maastricht/49770 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op 26 maart is in de MECC in Maastricht het tweede HYROX Fitnessevenement in Nederland. Hiervoor zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen!

Uitgebreide omschrijving

Op 26 maart is het tweede HYROX evenement in Nederland. HYROX is een fitness race, waarbij ruim 1000 sporters aan deelnemen. Tijdens het evenement zullen de sporters een parcours afleggen, waarbij zij 8 kilometer zullen hardlopen en na elke kilometer voeren zij een functionele fitnessoefening uit. Voor op 26 maart zoeken wij nog vrijwilligers, die ons hierbij kunnen helpen. Als vrijwilliger kan je ingezet worden om de atleten te jureren of als allround vrijwilliger, waarbij jij andere taken op je neemt. Dit zou kunnen zijn ervoor zorgen dat alles op de goede plek staat, dat de sporters hun registratiemateriaal in orde hebben, mensen op de juiste plek staan, etc.


Daarnaast krijg je als vrijwilliger ook het volgende:

  • Een lunchpakket
  • Een HYROX T-shirt
  • Een ticket t.w.v €75,- voor een willekeurig volgend HYROX evenement


Hopelijk kan je hierbij meehelpen!
Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over HYROX

Wij zijn een relatief nieuwe fitnesscompetitie. Op 26 maart is in de MECC in Maastricht ons tweede evenement in Nederland. Tijdens dit evenement zullen ruim 1000 sporters een parcours afleggen van 8 kilometer hardlopen en na elke kilometer een fitness oefening. Op 26 maart zoeken wij nog vrijwilligers die de atleten kunnen jureren of allround vrijwilliger kunnen zijn.

Als vrijwilliger ben je ongeveer van 08:00 tot 16:00 bezig en je krijgt de volgende dingen:
- Een lunchpakket
- Een HYROX T-shirt
- Een ticket van t.w.v €75,- voor een willekeurig volgend HYROX evenement

Hopelijk kan jij ons hierbij helpen!