Bestuurslid

Bestuurslid

Structureel werk · 1 uur/week
Wisselslag, 5921 AC Venlo, Nederland
FondsenwervingFinanciënCoördinerenBestuur
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Mosa~regio
#39456
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Mosaregio/activiteiten/Bestuurslid/39456 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligerswerk bij MOSA~regio is al mogelijk vanaf 1 uur per maand. Wij zijn altijd opzoek naar mensen die met ons deze vereniging willen leiden.

Uitgebreide omschrijving

Ons bestuur bestaat uit 6 enthousiaste mensen die het leuk vinden om deze toch wel grote verenging te besturen. Wij kennen een traditioneel bestuur dat bestaat uit een dagelijks bestuur en enkele bestuursleden zonder portefeuille. Het dagelijks bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester.


Bestuurswerk kan je doen op een moment naar keuze maar uiteraard niet vrijblijvend of zonder enige verantwoordelijkheid. Interesse in een rol binnen het dagelijks bestuur of als bestuurslid zonder portefuille?

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Mosa~regio

Al meer dan 85 jaar is zwem- en waterpolovereniging MOSA~regio een begrip in de gemeente Venlo. Wij bieden al vele jaren ruim 200 leden de mogelijkheid om op een betaalbare wijze hun geliefde zwemsport te beoefenen. Van spelenderwijs je zwemvaardigheid verbeteren tot onder andere de wedstrijdploeg, waterpoloteam of gehandicapten zwemmen, wij hebben een breed scala aan mogelijkheden.