Skip Sidebar

Over ons

Openluchtmuseum de Locht vertelt aan haar bezoekers op 4 ha. en in 22 paviljoens de - met name agrarische - geschiedenis van (Noord-)Limburg. We besteden veel aandacht aan de teelt van asperges en ...

Kunst & cultuurOnderwijsNatuur & Milieu
Deel

Vrijwilligerscoördinator

Structureel werk · 12–20 uur/week
Broekhuizerdijk 16d, 5962 NM Melderslo, Nederland
BegeleidingCoördinerenBestuurSociaal contactTraining
Natuur & MilieuOnderwijsKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Openluchtmuseum de Locht
#36634
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Openluchtmuseum-de-Locht/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/36634 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij affiniteit met mensenwerk? Denk jij in mogelijkheden en vind je het leuk om met vrijwilligers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Ons museum wordt volledig gerund door ca 260 vrijwilligers. Als vrijwilligerscoördinator spreek je de nieuwe vrijwilligers en bepaalt met hen waar zij het best tot hun recht komen. Daarnaast ondersteun je het management in de begeleiding van de vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers, het uitzoeken/aanbieden van relevante scholingen, het up to date brengen/ houden van het vrijwilligershandboek, en het gezondheid- en veiligheidsbeleid. Verder doe je voorstellen aan directie/bestuur tot bijstelling van het vrijwilligersbeleid en het uitvoeren daarvan. Als vrijwilligerscoördinator maak je deel uit van het managementteam.


Wat vragen wij

Je bent positief ingesteld en je gedijt goed in een veelzijdige rol. Je bent zelfstartend, ziet wat nodig is, neemt initiatief en vraagt hulp als je even vastloopt. Je denkt steeds in mogelijkheden en je weet anderen op een prettige manier mee te nemen, te overtuigen en te betrekken bij hetgeen je doet of wil gaan doen. Je hebt door studie of werkervaring van meerdere jaren relevante kennis van HR/P&O. Je bent communicatief vaardig en beheerst het Office 365 pakket.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Melderslo Activiteiten > Openluchtmuseum de Locht > Vrijwilligerscoördinator

Over Openluchtmuseum de Locht

Openluchtmuseum de Locht vertelt aan haar bezoekers op 4 ha. en in 22 paviljoens de - met name agrarische - geschiedenis van (Noord-)Limburg. We besteden veel aandacht aan de teelt van asperges en paddenstoelen, de (glas-)tuinbouw en de akkerbouw en besteden hierbij ook aandacht aan hedendaagse ontwikkelingen.
Met ca. 250 vrijwilligers willen wij de komende jaren doorgroeien naar ca. 50.000 bezoekers per jaar.