Skip Sidebar

Over ons

De Quiet Community in Maastricht wil aandacht genereren voor (stille) armoede door verhalen te vertellen, door de armoede verzachten met gratis aanbiedingen voor de members (huishoudens in armoede) én ...

Sociale rechtvaardigheidArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Deel

Vrijwilligerscoördinator

Structureel werk · 8–16 uur/week
Aartshertogenplein 24, 6226 XZ Maastricht, Nederland
Ondersteunend werkNederlandsCoördinerenBestuurAdvies & MentoringAdministratieSociaal contactTrainingActiviteiten begeleiden
Sociale rechtvaardigheidArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Quiet Community Maastricht
#41415
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Quiet-Community-Maastricht/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/41415 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Quiet Community Maastricht is met spoed op zoek naar een vrijwilligerscoördinator.

Uitgebreide omschrijving

De Quiet Community Maastricht is met spoed op zoek naar een


VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR (vrijwillig)


Als coördinator vrijwilligers is het je primaire taak om voor voldoende vrijwilligers te zorgen. Dat betekent dat je in overleg vaststelt in welk team ondersteuning nodig is.

Daarbij is het jouw verantwoordelijkheid om vrijwilligers te werven. Je maakt de vrijwilligers vertrouwd met de do’s en de don’ts van Quiet Maastricht.


Wat verwacht Quiet van jou?

  • Je organiseert de werving en selectie van vrijwilligers en houdt de vrijwilligersadministratie up to date.
  • Je zorgt dat vrijwilligers goed worden ingewerkt en houdt regelmatig evaluatiegesprekken.
  • Je geeft praktische ondersteuning bij de organisatie van activiteiten en evenementen.


Wie ben jij?

Jij bent een positief ingesteld persoon. Communiceren gaat je goed en gemakkelijk af (zowel mondeling als schriftelijk). Je kunt goed omgaan met mensen en weet de nieuwe vrijwilliger snel op het gemak te stellen.


Wat bieden wij?

Als vrijwilligerscoördinator kom je terecht in een organisatie die vrijwilligers op hun waarde weet te schatten. En waarin iedereen zich met hart en ziel inzet voor de members en de sponsoren. Elkaar helpen hoort erbij, want we moeten met weinig mensen veel voor elkaar krijgen. Daardoor is geen dag hetzelfde en heb je veel kansen & mogelijkheden om onze organisatie in de volle breedte te versterken.


De functie is voor ongeveer 12 uur per week, bij voorkeur te verdelen over drie dagen.


Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van het team van Quiet Maastricht en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie en CV .

Geef alsjeblieft aan per wanneer je beschikbaar bent.


Voor vragen kun je contact opnemen met Uschi Prick.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Quiet Community Maastricht

De Quiet Community in Maastricht wil aandacht genereren voor (stille) armoede door verhalen te vertellen, door de armoede verzachten met gratis aanbiedingen voor de members (huishoudens in armoede) én door de members de kans te bieden hun talenten te benutten. Daarbij krijgen we de hulp van lokale sponsoren, die belangeloos hun diensten of producten ter beschikking stellen. Dit doen we nu met een team bestaande uit vrijwilligers, een projectleider en een bestuur. We zijn in oktober 2017 gestart en bereiken nu ongeveer 300 members en hun gezinnen.