Skip Sidebar
Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden

Sociale Onderneming

Over ons

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Bestuurs- of adviseursfunctie

Bestuurs- of adviseursfunctie

Structureel werk · 2 uur/week
Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden, Nederland
FondsenwervingHulpverleningBegeleidingFinanciënCoördinerenBestuurAdvies & MentoringAdministratieMarketing & CommunicatieJuridischOntwerpSociale mediaZorg
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sociaal Centrum Eijsden
#30670
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Sociaal-centrum-eijsden/activiteiten/Bestuurs--of-adviseursfunctie/30670 om je aan te melden

Contactpersoon

Maureen van BrandenburgStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Stichting Sociaal Centrum Eijsden is altijd op zoek naar versterking van haar bestuur en haar groep van adviseurs. Denk je met ons mee?

Uitgebreide omschrijving

Stichting Sociaal Centrum Eijsden bestaat momenteel uit een bestuur zes personen en een groep adviseurs die hen met raad en daad bijstaat. Extra versterking is echter altijd meer dan welkom.


Wat vragen wij van jou?

We zijn met name op zoek naar mensen met expertise op het gebied van communicatie, sociaal-maatschappelijk domein, financiën, bouwkunde en duurzaamheid. Kennis en ervaring op een ander gebied komt overigens altijd van pas. We zijn vooral op zoek naar jouw talent en energie!


Wat bieden wij jou?

Als bestuurslid of adviseur leer je ontzettend veel. Je werkt namelijk samen met mensen van verschillende leeftijden en met kennis over uiteenlopende disciplines. Ook is het altijd interessant om (soms ook met onze netwerkpartners) mee te denken over actuele thema's.


Wat levert het op?

We geven je graag veel vrijheid en inspraak in de manier waarop we zaken aanpakken. Daardoor is je impact vaak direct terug te zien - niet alleen binnen Sociaal Centrum Eijsden, maar ook in heel Eijsden. Je maakt echt het verschil voor mensen die graag gezelligheid opzoeken, iets willen leren of leuke dingen willen ondernemen. Indirect zorg je ervoor dat mensen zich prettiger voelen in hun eigen woonomgeving en dat een prachtig, karakteristiek pand behouden wordt.

Hoe kom ik er?

Fiets: stalling aanwezig. Auto: parkeren voor de deur (ook MiVa). Trein/bus: station en bushalte op 5 min. loopafstand.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Eijsden Activiteiten > Sociaal Centrum Eijsden > Bestuurs- of adviseursfunctie

Over Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, 'gewoon' een kop koffie kunnen drinken en zich gezien voelen.