Skip Sidebar

Sociaal Centrum Eijsden

Sociale Onderneming

Over ons

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel

Groene vingers gezocht

Structureel werk · 2 uur/week
Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden, Nederland
Ondersteunend werkOnderwijsCoördinerenBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyBuiten
WelzijnBuurt & omgevingNatuur & Milieu
Activiteit Delen
Sociaal Centrum Eijsden
#30669
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Sociaal-centrum-eijsden/activiteiten/Groene-vingers-gezocht/30669 om je aan te melden

Contactpersoon

Maureen van BrandenburgStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Hou jij ervan om heerlijk in de tuin te werken? Dan kunnen we vanaf maart 2021 jouw hulp goed gebruiken!

Uitgebreide omschrijving

In 2019 en 2020 is het voormalige Groene Kruisgebouw klaargemaakt voor gebruik. Het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken voor een grote tuinverbouwing!


Wat vragen wij van jou?

Samen met andere vrijwilligers gaan we aan de slag met de verbouwing van de voor-, achter- en zijtuinen (o.b.v. ontwerpschets). Wat betreft het tuinwerk betreft dit o.a.: aanleg sier- en moestuin, inkoop van plantmateriaal, graven, planten, bemesten, bewateren.


Wat levert het op?

In de tuin werken is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens heel gezellig! De tuinverbouwing doen we namelijk met een leuke groep vrijwilligers. Daarnaast is het geweldig om uiteindelijk het resultaat te zien van een tijd hard werken: hier gaan nog veel mensen de komende tientallen jaren van genieten!

Hoe kom ik er?

Fiets: stalling aanwezig. Auto: parkeren voor de deur (ook MiVa). Trein/bus: station en bushalte op 5 min. loopafstand.
Activiteit Delen

Over Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, 'gewoon' een kop koffie kunnen drinken en zich gezien voelen.