Skip Sidebar
Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden

Sociale Onderneming

Over ons

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
 Sociaal Centrum Eijsden zoekt beheerder en verhuurt dienstwoning

Sociaal Centrum Eijsden zoekt beheerder en verhuurt dienstwoning

Structureel werk · 7–20 uur/week
Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden, Nederland
KlussenOndersteunend werkGastheer/vrouw
WelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sociaal Centrum Eijsden
#58088
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Sociaal-centrum-eijsden/activiteiten/Sociaal-Centrum-Eijsden-zoekt-beheerder-en-verhuurt-dienstwoning/58088 om je aan te melden

Contactpersoon

Maureen van BrandenburgStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Stichting Sociaal Centrum Eijsden zoekt per direct een beheerder en stelt tevens een bovenwoning beschikbaar die gekoppeld is aan de rol van beheerder.

Uitgebreide omschrijving

Beheerdersfunctie

Sociaal Centrum Eijsden ontvangt dagelijks bezoekers uit Eijsden en omgeving. Als beheerder ben je het dagelijkse visitekaartje van onze stichting: niet alleen zorg je ervoor dat het pand op orde is, maar heet je ook onze bezoekers een warm welkom.

Als beheerder ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • openen en sluiten van ramen en deuren in de ochtend en avond
  • checken of er geen onnodig licht brandt of apparatuur aanstaat
  • verrichten van kleine technische werkzaamheden
  • bijdragen aan de samenwerking met en tussen huurders, gebruikers en het bestuur
  • contact onderhouden met de Krachtenbinder die zorgt voor optimale samenhang tussen huurders, gebruikers, bezoekers en activiteiten


Voor het verrichten van de beheerdersfunctie ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De functie kan worden uitgevoerd in combinatie met andere werkzaamheden.

Met de beheerder wordt een vrijwilligerscontract afgesloten dat wordt aangegaan voor een periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid is een contract voor langere tijd mogelijk.


Woningkenmerken

Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich de dienstwoning die exclusief bedoeld is voor de beheerder(s) (één persoon of een stel) van Sociaal Centrum Eijsden. Deze woning is voorzien van een eigen huisnummer, brievenbus en toegangsdeur en bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en een ruime slaapkamer. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een klein gedeelte van een berging naast de garage. De tuin is te gebruiken in overleg met andere huurders en gebruikers.


Huurvoorwaarden

Het huurcontract van de dienstwoning is onlosmakelijk verbonden met de taak van de beheerder en wordt daarom gelijktijdig met het vrijwilligerscontract ondertekend. De huurovereenkomst eindigt automatisch bij het beëindigen van de beheerderstaken. Het onderschrijven van de visie en missie van Sociaal Centrum Eijsden is een vereiste, evenals het naleven van het huishoudelijk reglement van stichting Sociaal Centrum Eijsden. De huur van de woning bedraagt € 647,00 (exclusief een bijdrage van €10,00 aan servicekosten en exclusief water, verwarming en elektriciteit).


Interesse?

Ben jij de beheerder die we zoeken? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief. Op basis van de ingezonden brieven zal het bestuur een selectie maken of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging van de bovenwoning.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Eijsden Activiteiten > Sociaal Centrum Eijsden > Sociaal Centrum Eijsden zoekt beheerder en verhuurt dienstwoning

Over Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, 'gewoon' een kop koffie kunnen drinken en zich gezien voelen.