Skip Sidebar

Over ons

De integratie van gehandicapten in de samenleving bevorderen door voorlichtingsprojecten aan te bieden die door mensen met een beperking worden uitgevoerd. Het resultaat is het afbouwen van drempels ...

OnderwijsMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
Verhalenschrijver

Verhalenschrijver

Structureel werk · 2–4 uur/week
Kerkrade, Limburg, Nederland
Sociaal contact
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
St. GIPS Spelen & Leren
#30446
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/St-GIPS-Spelen-Leren/activiteiten/Verhalenschrijver/30446 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voordeurverhalen schrijven. Interessante mensen, organisaties, initiatieven ludiek onder de aandacht brengen.

Uitgebreide omschrijving

Voordeurverhalen schrijven. St. GIPS is actief in het Sjevemethoes in Kerkrade. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om verhalen uit de buurt op te halen. Een interview met mensen over hun hobby, interesse, activiteiten. Kijk voor voorbeelden op de facebookpagina van het Sociaal Team Malperuis: STCabergMalpertuis naar de voordeurverhalen om een idee te krijgen van de bedoeling.


Samen zoeken we naar mensen die door jou geïnterviewd worden. Je gaat naar de mensen toe, tekent het verhaal op eens schrijft het uit in een stukje voor de Facebookpagina van het Sjevemethoes. En natuurlijk even een foto aan de voordeur maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over St. GIPS Spelen & Leren

De integratie van gehandicapten in de samenleving bevorderen door voorlichtingsprojecten aan te bieden die door mensen met een beperking worden uitgevoerd. Het resultaat is het afbouwen van drempels bij mensen.