Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Kattenhulpdienst heeft als algemeen doel dierenleed onder zwerfkatten te verminderen en te voorkomen. Dit gebeurt door het houden van vangacties ter neutralisatie (castratie of ...

Dierenwelzijn
Deel
Gezocht vrijwilligers voor tijdelijke opvang van kittens

Gezocht vrijwilligers voor tijdelijke opvang van kittens

Taak
Vanuit huis
Dieren verzorgen
Dierenwelzijn
Activiteit Delen
Stichting De Kattenhulpdienst
#62869
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-De-Kattenhulpdienst/activiteiten/Gezocht-vrijwilligers-voor-tijdelijke-opvang-van-kittens/62869 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting De KattenhulpdienstStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijdelijke opvang van kittens

Uitgebreide omschrijving

Voor tijdelijke opvang van kittens (met of zonder moederpoes) of volwassen katten zoeken wij gastouders in Limburg. Tijdens de logeerperiode kunnen de dieren aan het huiselijk leven wennen. Zo raken zij vertrouwd met mensen, eventueel andere huisdieren, het geluid van de deurbel en het ‘gebrul’ van de stofzuiger. Daarna wordt voor hen een nieuw thuis gezocht. Ontwormd, gevaccineerd, gechipt en (indien geslachtsrijp) tevens geneutraliseerd gaan ze naar een nieuw baasje.

De Kattenhulpdienst zorgt voor de benodigde materialen en betaalt de onkosten voor de verzorging en tevens de dierenartskosten. We begeleiden de opvang en socialisatie en bij vragen kunt u contact opnemen met de coördinator.

Heeft u tijd en zin om bij De Kattenhulpdienst vrijwilligerswerk te doen? Beschikt u over een goede dosis tijd, ruimte, liefde en doorzettingsvermogen? En wilt u deze dieren helpen om een mooie nieuwe toekomst op te bouwen? Wellicht is pleeggezin zijn dan iets voor u. Zo draagt u daadwerkelijk uw steentje bij om deze katten een beter bestaan te bieden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie, neem dan contact met ons op.

Activiteit Delen

Over Stichting De Kattenhulpdienst

Stichting De Kattenhulpdienst heeft als algemeen doel dierenleed onder zwerfkatten te verminderen en te voorkomen. Dit gebeurt door het houden van vangacties ter neutralisatie (castratie of sterilisatie) om zodoende de aanwas onder de zwerfkattenpopulaties terug te dringen, de basis van het ontstaan van dierenleed. Bovendien biedt onze organisatie actieve hulp aan zwerfkatten die in nood verkeren als gevolg van ziekte, verwonding, mishandeling of anderszins.