Skip Sidebar

Over ons

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk ...

Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
Deel
Entousiaste begeleider voor kinderen met en zonder beperking

Entousiaste begeleider voor kinderen met en zonder beperking

Structureel werk · Flexibele uren
Heusden, Noord-Brabant, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerkMaatje & buddy
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Wigwam
#51657
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Wigwam-1/activiteiten/Entousiaste-begeleider-voor-kinderen-met-en-zonder-beperking/51657 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens een gezinsvakantie voor gezinnen met een kind met een beperking krijgen alle kinderen van het gezin activiteiten aangeboden gedurende de dag.

Uitgebreide omschrijving

De kinderen worden hierbij begeleid. Samen met andere begeleiders doen jullie in groepjes activiteiten zoals sport en spel, muziek, creatief, en bakken. Dit gebeurd onder aansturing van een professionele projectleiding die continue op de locatie aanwezig is.

Samen met andere vrijwilligers maakt je er voor iedereen een gezellige week van. Veel vrijwilligers blijven op de locatie overnachten ( soms in eigen tent) en zo heb je buiten het programma zelf ook een super leuke tijd. Alle maaltijden worden je aangeboden door Wigwam.

Dit jaar hebben we als thema: expeditie Wigwam!

Een geweldige manier om kinderen met een beperking en broertjes en zusjes een super fijne week te bezorgen. daarnaast ontmoet je veel nieuwe mensen en kun je ervaring opdoen met kinderen met heel diverse beperkingen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heusden Activiteiten > Stichting Wigwam > Entousiaste begeleider voor kinderen met en zonder beperking

Over Stichting Wigwam

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteiten-programma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.
Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd!
Stichting Wigwam organiseert ook Survival- en Jongerenweken. Tijdens deze weken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen.