Skip Sidebar

Over ons

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk ...

Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
Deel
projectleider

projectleider

Structureel werk · 40 uur/week
Flexibele locatie
CoördinerenActiviteiten begeleidenJeugdwerk
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Wigwam
#48248
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Wigwam-1/activiteiten/projectleider/48248 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als projectleider ben je tezamen met een medeprojectleider tijdens 1 of meerdere weken verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden op de vakantielocatie.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Je hebt een tijdelijke uitvoerende functie tijdens de Wigwamvakanties en bijbehorende activiteiten. Als projectleider ben je tezamen met een medeprojectleider tijdens 1 of meerdere Wigwamvakantieweken verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden op de vakantielocatie.

 Met medeprojectleiders van een locatie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de vakantieweken. Hierbij behoren de werving van vrijwilligers het bedenken en voorbereiden van het programma en het maken van een planning gedurende de vakantieweek. Hierbij ontvang je ondersteuning van het hoofdkantoor in Valkenburg.

 Je geeft aansturing aan assistent projectleiders en vrijwilligers en draagt zorg voor dagelijkse evaluaties tijdens de vakantieweken.

 Voorafgaande aan de vakanties heb je (telefonisch) contact met de vrijwilligers en gezinnen/jongeren om eventuele vragen te kunnen beantwoorden, te informeren over de vakantie en aanvullende vragen te stellen over de benodigde zorg en begeleiding.

 Als projectleider wijs je aan elke vrijwilliger de functies en taken toe. Voor de cliëntgebonden taken maak je een koppeling tussen de vrijwilliger enerzijds en het kind met de beperking en overige kinderen anderzijds.

 Alvorens de vakantieweek gaat starten, vindt er voor de vrijwilligers een introductie(dag) plaats georganiseerd door de projectleiders van de desbetreffende week.

 Je bewaakt dat een vrijwilliger geen activiteiten verricht die niet zijn afgesproken of waarvoor diegene niet bekwaam of bevoegd is.

 Tijdens de vakantieweken ben jij het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en gezinnen en onderhoudt op regelmatige basis contact met het hoofdkantoor.

 Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en zorg voor de kinderen door vrijwilligers.

 Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten tijdens de vakantieweken en voor de inkoop en betalingen binnen het locatiebudget.

 Je bent verantwoordelijk voor de uitgaven op een locatie en bijbehorende declaraties en het locatie kasboek.

 Je bent bereid om deel te nemen aan een projectleidersweekend en op regelmatige basis met het hoofdkantoor afstemming te hebben in de voorbereiding van de vakantieweek en een evaluatie achteraf.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar echte teamplayers die willen bijdragen aan het optimaal ondersteunen van alle Wigwamactiviteiten.

 Je bent minimaal 20 jaar oud.

 Je hebt affiniteit met de doelgroep.

 Je bent creatief.

 Je beschikt over relevante ervaringen met de doelgroep en/of Wigwamactiviteiten.

 Je hebt ervaring met het begeleiden van groepen.

 Je kunt goed prioriteren, bent stressbestendig en hebt een proactieve houding, waarbij je zowel een grote mate van zelfstandigheid hebt en tevens een echte (verbindende) teamplayer bent.

 Je hebt een flexibele werkhouding en bereidheid en vermogen om werkzaamheden van uiteenlopende aard uit te voeren.

 Bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) heb je ervaring binnen de zorg.

 Je hebt de beschikking over een BHV en/of EHBO diploma.

 Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Waar ga je werken?

Je wordt actief betrokken bij de organisatie van Stichting Wigwam. Je kunt als projectleider ingezet worden op verschillende locaties waar de Wigwamvakantieweken worden gehouden. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de directeur-bestuurder van de stichting.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons een schat aan (werk)ervaring verwachten. Je wordt hierbij ondersteund door de medewerkers van het hoofdkantoor. Alle maaltijden en overnachtingen (mogelijk in een eigen tent) worden vergoed. Indien wenselijk/noodzakelijk kan je in aanmerking komen voor vergoeding van scholingsactiviteiten. Afhankelijk van het soort opleiding is er de mogelijkheid om deze fantastische ervaring in te zetten als stage en/of studiepunten.

Naast een passende vrijwilligersvergoeding (conform landelijke richtlijnen) bieden we een dynamische en afwisselende werkomgeving met veel enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Wigwam

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteiten-programma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.
Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd!
Stichting Wigwam organiseert ook Survival- en Jongerenweken. Tijdens deze weken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen.