vrijwilligersdag

vrijwilligersdag

Workshop · 11 jun 2022, 12:00 - 13:00
Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Stichting Wigwam
#52169
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Wigwam-1/activiteiten/vrijwilligersdag/52169 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op deze Landelijke Vrijwilligersdag komt u meer te weten over wat Wigwam vakanties zijn en krijgt inhoudelijke informatie over onder andere ziektebeelden.

Uitgebreide omschrijving

U maakt deze dag kennis met mensen die al eerder vrijwilliger bij Wigwam zijn geweest en kunt hun verhalen horen. Ook maakt u kennis met een aantal projectleiders. Alle vragen die u heeft over het vrijwilligerswerk zoals taken en verantwoordelijkheden kunnen die dag worden beantwoord.

Het beloofd een afwisselende en informatieve dag te worden.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Stichting Wigwam

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteiten-programma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.
Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd!
Stichting Wigwam organiseert ook Survival- en Jongerenweken. Tijdens deze weken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen.