Skip Sidebar

Over ons

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk ...

Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
Deel
vrijwilligersdag

vrijwilligersdag

Workshop · 11 jun 2022, 12:00 - 13:00
Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Stichting Wigwam
#52169
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Wigwam-1/activiteiten/vrijwilligersdag/52169 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op deze Landelijke Vrijwilligersdag komt u meer te weten over wat Wigwam vakanties zijn en krijgt inhoudelijke informatie over onder andere ziektebeelden.

Uitgebreide omschrijving

U maakt deze dag kennis met mensen die al eerder vrijwilliger bij Wigwam zijn geweest en kunt hun verhalen horen. Ook maakt u kennis met een aantal projectleiders. Alle vragen die u heeft over het vrijwilligerswerk zoals taken en verantwoordelijkheden kunnen die dag worden beantwoord.

Het beloofd een afwisselende en informatieve dag te worden.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Stichting Wigwam > vrijwilligersdag

Over Stichting Wigwam

Speciaal voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking zijn er Wigwamvakanties. De gezinnen logeren in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteiten-programma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.
Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd!
Stichting Wigwam organiseert ook Survival- en Jongerenweken. Tijdens deze weken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen.