Verkoopmedewerk(st)er

Verkoopmedewerk(st)er

Structureel werk · 4–8 uur/week
Gasthuisstraat 18, 5911 JK Venlo, Nederland
Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Venlo
#59744
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Wereldwinkel-Venlo/activiteiten/Verkoopmedewerkster/59744 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als verkoopmedewerk(st)er heb je contact met onze, veelal Duitse, klanten. Je bedient de kassa, houdt de winkel opgeruimd en de schappen gevuld.

Uitgebreide omschrijving

Met ons team zorgen we er voor dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en hun kinderen naar school kunnen gaan.

Stichting Wereldwinkel Venlo bestaat al 48 jaar, is een financieel gezonde sociale onderneming, die beschikt over een ruime winkel van bijna 100 m2 in het bruisende hart van Venlo. We draaien nog steeds volledig op vrijwilligers. 

We zijn weer 7 dagen in de week open en staan meestal met twee vrijwilligers samen in de winkel. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar door je nieuwe collega's ingewerkt.

Er zijn ruim mogelijkheden om je taken uit te breiden op gebied van jouw talenten, bij voorbeeld inkoop, administratie, marketing en PR.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Venlo

Bijdragen aan een betere wereld door het verkopen van originele fairtrade cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen en anderszins duurzame producten met een verhaal. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.