Mensen maken Nederland

Mensen maken Limburg authentiek!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


#WijZijnVrijwilligers doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 1 feb
Roermond
Vacature vrijwilliger digitale vaardigheden
vacature digitale vrijwilliger. Help jij graag mensen en heb je verstand van computers, tablets en mobiele telefoons. Geplaatst door Vijf - Talentontwikkeling Volwassenen (activiteiten)
Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 1 feb
Roermond
Hou jij van taal, andere culturen en mensen?
hou jij van taal, andere culturen en mensen? wij zoeken docenten die conversatieles willen geven aan kleine groepen. Geplaatst door Vijf - Talentontwikkeling Volwassenen (activiteiten)
Structureel werk · 0–7 uur/week · Start vanaf 2 feb
Velden
Keukenvrijwilliger
Wij zoeken een keukenvrijwilliger, iemand die meehelpt met het bereiden van maaltijden o.l.v. de chef kok. Donderdagmiddag/avond in Velden, De Vilgaard.Geplaatst door Resto VanHarte
Feb2
Workshop · 2 feb, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
Webinar: aanstellen van een vertrouwenscontact persoon
Met een VertrouwensContactPersoon heb je als vrijwilligersorganisatie een eerste aanspreekpunt voor meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Geplaatst door Actief Roermond
Feb14
Workshop · € 3,5 · 14 feb, 18:00 - 20:00
Tegelen
Op de soep
In contact komen met andere bewoners, samen eten, gezellige activiteiten doenGeplaatst door Incluzio Sociale Basis
Feb15
Workshop · 15 feb, 18:00 - 21:30
Roermond
Omgaan met stress
Inzicht krijgen in hoe stress jouw leven kan beïnvloeden en hoe je hiermee om kunt gaan. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten en is aangeboden door AMW M-L.Geplaatst door Actief Roermond

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Limburg te bieden heeft voor jou!

Partners

Op initiatief van de Provincie Limburg is #WijZijnVrijwilligers opgericht als samenwerkingsverband van lokale gemeenten en vrijwilligerscentrales. Via een technische integratie krijgen de vacatures van onze partners extra zichtbaarheid door getoond te worden op deze website. Partners maken zo meer matches, organisaties krijgen meer vrijwilligers, en meer Limburgers worden geholpen. Een win-win-win!