Over #WijZijnVrijwilligers

Missie


Op #WijZijnVrijwilligers kunnen vrijwilligers, burgerinitiatieven en organisaties elkaar vinden.


Visie


Vrijwilligerswerk draagt bij aan een vitale en leefbare samenleving. Een Limburg waar meer naar elkaar wordt omgekeken. Wij geloven dat je het doet omdat je iets voor een ander wil betekenen. Ook omdat je er veel voor terugkrijgt. Zo leer je sneller nieuwe mensen kennen, ontwikkel je dat wat je goed kan en geeft het je bovenal een goed gevoel. 


Vrijwilligerswerk zorgt ook voor de verbinding tussen mensen. In de straat, in de wijk of buurt en zo ook in de dorpen en steden. Het maakt het mogelijk voor Limburgers om mee te doen en aansluiting te vinden bij een ander. En dat leidt stap voor stap, handje voor handje, tot een Limburg voor elkaar.


Daarom wordt op #WijZijnVrijwilligers vraag en aanbod met elkaar verbonden en kunnen Limburgers op hun eigen unieke manier een steentje bij te dragen.

#WijZijnVrijwilligers
Limburg

Partner worden

Sluit je aan bij ons netwerk!

Op initiatief van de Provincie Limburg is #WijZijnVrijwilligers opgericht als samenwerkingsverband van lokale gemeenten en vrijwilligerscentrales. Via een technische integratie krijgen de vacatures van onze partners extra zichtbaarheid door getoond te worden op deze website. Partners maken zo meer matches, organisaties krijgen meer vrijwilligers, en meer Limburgers worden geholpen. Een win-win-win!

Onze partners

Provincie Limburg
Burgerkracht Limburg
Actief Roermond

Contact

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.