Word vrijwilliger in Logeerhuis VerBliëfriëk Blerick!

Word vrijwilliger in Logeerhuis VerBliëfriëk Blerick!

Structureel werk · Flexibele uren
Tollensstraat 45, 5921 CB Venlo, Netherlands
Activiteiten begeleiden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Logeerhuis Verbliëfriëk
#60178
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/0126278-/activiteiten/Word-vrijwilliger-in-Logeerhuis-VerBliefriek-Blerick/60178 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

U kunt Logeerhuis VerBliëfriëk het best vergelijken met een familiepension: gezellig, van alle gemakken voorzien en met aandacht voor het welzijn van de gasten. We zoeken vrijwilligers die de gasten zich welkom voelen en persoonlijke aandacht geven.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Logeerhuis VerBliëfriëk biedt een gastvrij verblijf aan volwassenen die tijdelijk niet zelfstandig thuis kunnen wonen. Bijvoorbeeld omdat de mantelzorger uitvalt of op vakantie gaat. Of als er geen mantelzorger is en er een acute situatie ontstaat. Het logeerhuis wordt gerund door een professionele coördinator met een team van vrijwilligers. 

Werkzaamheden
Als gastvrouw of gastheer zorgt u ervoor dat gasten zich welkom voelen en persoonlijke aandacht krijgen. U weet een gezellige en huiselijke sfeer te creëren en u voelt aan wanneer een gast even een arm om zijn schouders nodig heeft of een luisterend oor. 
Daarnaast heeft u oog voor de zorgvraag van de gast en kunt u hier goed op inspelen. Bijvoorbeeld door een handje helpen bij het smeren van de boterhammen of te helpen bij licht huishoudelijke werkzaamheden. 
U vindt het leuk om eenvoudige activiteiten te organiseren en gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Denk daarbij aan een bakactiviteit, iets creatiefs of een kaartje leggen. Of natuurlijk gezellig samen een kopje koffie drinken. Door uw enthousiasme en belangstelling ontstaan dan vaak de mooiste gesprekken.  
 
Wij vragen
vrijwilligers: 
• die gastvrij, betrouwbaar, behulpzaam en vindingrijk zijn; 
• die zelfstandig kunnen werken; 
• en graag een beetje ‘pionieren’. 

Wij bieden
• afwisselende taken in een team van vrijwilligers,
• training, begeleiding en ondersteuning door de coördinator van het logeerhuis;
• een vrijwilligersovereenkomst,
• een vrijwilligersverzekering, kilometervergoeding, attentie op de Dag van de Zorg, kerstpakket en jaarlijkse vrijwilligersavond.
Tijdsbesteding
in overleg
 

Interesse?
Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen