Medewerker Pr-communicatie

Medewerker Pr-communicatie

Structureel werk · Flexibele uren
Sint Michaëlstraat 6, 5935 BL Steyl, Netherlands
Fondsenwerving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldpaviljoen Steyl
#60350
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/0854094-/activiteiten/Medewerker-Pr-communicatie/60350 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een of twee vrijwilligers die ons willen helpen om het Wereldpaviljoen nog beter op de kaart te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Het Wereldpaviljoen in Steyl is een recreatief/educatief attractie centrum voor jong en oud. Hier maak je kennis met andere culturen via verhalen, films, VR-experience veel doe-activiteiten. Dit alles in de sfeervolle zetting van twee landen: het Midden Amerikaanse Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana. We zijn een vrijwilligersorganisatie en werken met 80 vrijwilligers. In verband met groeiende belangstelling van schoolklassen, groepen en toeristen zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Wellicht iets voor jou?

Het Wereldpaviljoen is door de ANWB genomineerd bij de TOP 3 van meest maatschappelijke uitjes van ons land. En daar wil jij toch ook vrijwilligers zijn?


Pr-communicatie medewerker

Voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een of twee vrijwilligers die ons willen helpen om het Wereldpaviljoen nog beter op de kaart te zetten met persberichten, website, social media enz in de regio maar ook in het hele land en bij onze oosterburen. Intern geven we een Nieuwsflits uit voor de vrijwilligers en extern geven we een Nieuwsbrief uit voor de stakeholders. Je werkt in een klein team en kunt veel activiteiten ook van huis-uit doen. Een vlotte babbel en een mooi pen is mooi meegenomen.

Wereldpaviljoen Steyl. St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl.


Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Steyl Activiteiten > Wereldpaviljoen Steyl > Medewerker Pr-communicatie