Vrijwilliger Stichting Kindervakantiewerk Tegelen

Vrijwilliger Stichting Kindervakantiewerk Tegelen

Structureel werk · Flexibele uren
Veldekestraat 15, 5951 JH Belfeld, Netherlands
Activiteiten begeleiden
Kinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Stichting Kindervakantiewerk Tegelen
#60144
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/2762560-/activiteiten/Vrijwilliger-Stichting-Kindervakantiewerk-Tegelen/60144 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger bij SKT maak je deel uit van een enthousiaste groep leiding die vol overgave aan de slag gaan om onze activiteiten te laten slagen. Je houdt je bezig met kinderen van 4 t/m 14 jaar, dit vooral tijdens de activiteiten in de schoolvakanties._x000D_
www.kindervakantiewerktegelen.nl

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Stichting Kindervakantiewerk Tegelen organiseert tijdens schoolvakanties activiteiten voor jeugd van 4 jaar tot en met 14 jaar.
De activiteiten hebben tot doel om contacten onderling en de vaardigheden van de kinderen te bevorderen en om ze een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden.
 

Werkzaamheden

Als vrijwilliger maak je deel uit van een gezellige groep leiding in alle leeftijden. Je begeleid de kinderen tijdens de activiteiten en draagt je steentje bij in de organisatie hiervan.

Wij vragen

Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt affiniteit met kinderen in onze doelgroep. Je bent creatief en vind het leuk om samen met de andere vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden

Een ontzettend gezellige groep om je heen, je doet ervaring op in het begeleiden van kinderen. Bij ons is de mogelijkheid tot het bijwonen van workshops over diverse onderdelen waar je als leiding mee te maken kunt krijgen.
 
Tijdsbesteding 

Van een avond per maand aan organisatie tot de dagen op en rond onze activiteiten. Deelname in overleg.
 

Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen