Skip Sidebar

Over ons

Koraal/Gastenhof biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren van 10-21 jaar met een licht verstandelijke beperking met daaraan gekoppeld complexe gedrags en/of psychiatrische problematiek ...

ZorgKinderen & JongerenWelzijn
Deel
Jeugdzorg van Koraal

Over Jeugdzorg van Koraal

Koraal/Gastenhof biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren van 10-21 jaar met een licht verstandelijke beperking met daaraan gekoppeld complexe gedrags en/of psychiatrische problematiek. Vrijwilligers bieden dat extra stukje aandacht en hulp dat door onze jongeren, ouders/verzorgers en medewerkers zo wordt gewaardeerd.
Samen tuinieren, een knutselmiddag , een spelletje spelen, samen koken een sportactiviteit of een 1 op 1 moment. Kortom velerlei momenten in het leven van onze jongeren waarin jij als vrijwilliger van onschatbare waarde kunt zijn en ze dat gevoel te kunnen geven dat ze er toe doen!
Het werken binnen Koraal/Gastenhof als vrijwilliger geeft je de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en ervaring op te doen binnen de jeugdzorg met jongeren met een licht verstandelijke beperking. Bovendien geeft het voldoening omdat je als vrijwilliger juist dat extra stukje aandacht kunt geven aan onze jongeren in een tijd dat ze dit heel hard nodig hebben.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn ?
Structureel werk · Flexibele uren
Venlo
Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn ?
Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die, in een aanwezige auto van Koraal, dagelijks de cliënt ophaalt van en naar de Oranjestraat in Venlo.Geplaatst door Jeugdzorg van Koraal

Foto's