Skip Sidebar

Over ons

Koraal/Gastenhof biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren van 10-21 jaar met een licht verstandelijke beperking met daaraan gekoppeld complexe gedrags en/of psychiatrische problematiek ...

ZorgKinderen & JongerenWelzijn
Deel
Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn ?

Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn ?

Structureel werk · Flexibele uren
Oranjestraat, 5913 SZ Venlo, Nederland
ZorgKinderen & JongerenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Jeugdzorg van Koraal
#73189
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/7127120-/activiteiten/Heb-jij-tijd-en-zin-om-met-een-auto-van-Koraal-chauffeur-te-zijn-/73189 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die, in een aanwezige auto van Koraal, dagelijks de cliënt ophaalt van en naar de Oranjestraat in Venlo.

Uitgebreide omschrijving

Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn voor onze jeugd?

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die, in een aanwezige auto van Koraal, dagelijks de cliënt ophaalt van en naar de Oranjestraat in Venlo om naar hun dagbesteding te gaan. Dit geldt voor zowel de ochtend als de namiddag. Je krijgt hierin te maken met cliënten in de leeftijd van 10 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met complexe gedrags- of psychiatrisch problemen.


De groepsbegeleiding vertelt je alle bijzonderheden in ons kennismakingsgesprek. Ook kun je ten alle tijden met vragen bij de groepsbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders telefonisch te bereiken.


Hoe laat een cliënt opgehaald dient te worden ligt aan het schooladres of dagbestedingsplek van de cliënt, de begintijd kan dus variëren. Vragen over de tijden van vervoer kunnen ook in het kennismakingsgesprek beantwoord worden. De vervoersmomenten kunnen opgesplitst worden over meerdere personen, we zijn blij met elk aanbod.


Ben jij een aardig persoon met een flinke dosis humor? Iemand die duidelijk is en consequent kan zijn naar onze cliënten? Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met deze doelgroep en kun je tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk? Ben je in het bezit van een geldig regulier rijbewijs voor een personenauto?  Dan is dit een mooie, nieuwe uitdaging voor jou en ben je van harte welkom!


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Jeugdzorg van Koraal > Heb jij tijd en zin om, met een auto van Koraal, chauffeur te zijn ?

Over Jeugdzorg van Koraal

Koraal/Gastenhof biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren van 10-21 jaar met een licht verstandelijke beperking met daaraan gekoppeld complexe gedrags en/of psychiatrische problematiek. Vrijwilligers bieden dat extra stukje aandacht en hulp dat door onze jongeren, ouders/verzorgers en medewerkers zo wordt gewaardeerd.
Samen tuinieren, een knutselmiddag , een spelletje spelen, samen koken een sportactiviteit of een 1 op 1 moment. Kortom velerlei momenten in het leven van onze jongeren waarin jij als vrijwilliger van onschatbare waarde kunt zijn en ze dat gevoel te kunnen geven dat ze er toe doen!
Het werken binnen Koraal/Gastenhof als vrijwilliger geeft je de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en ervaring op te doen binnen de jeugdzorg met jongeren met een licht verstandelijke beperking. Bovendien geeft het voldoening omdat je als vrijwilliger juist dat extra stukje aandacht kunt geven aan onze jongeren in een tijd dat ze dit heel hard nodig hebben.