Gastheren/Gastvrouwen voor Fort Museum Venlo

Gastheren/Gastvrouwen voor Fort Museum Venlo

Structureel werk · Flexibele uren
Garnizoenweg 23, 5928 NA Venlo, Netherlands
Anders
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Fort Museum Venlo
#60174
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/7559047-/activiteiten/GastherenGastvrouwen-voor-Fort-Museum-Venlo/60174 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar meerdere gastheren en/of gastvrouwen voor het bemannen van het Fort Museum Venlo op momenten dat we open zijn. Het betreft baliewerkzaamheden, bezoekers te woord staan, uitleg geven, kaart verkoop en het op orde houden van het Fort Museum zelf.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Fort Museum Venlo vertelt de (krijgs)geschiedenis van Venlo in haar museum in het kazernekwartier in Venlo-Blerick. Het is een jong museum met een enthousiaste groep vrijwilligers van alle leeftijden. De nadruk ligt op archeologie, cultuur- en natuurhistorie van het kazernekwartier, het Fort Sint Michiel, de Frederik Hendrik Kazerne, rivier de Maas en de stad Venlo zelf.


Werkzaamheden

Ontvangen van gasten, verkopen van tickets voor het museum, baliewerkzaamheden en licht schoonmaakwerk t.b.v. het op orde houden van het museum zelf.


Wij vragen

Versterking voor ons team, enthousiaste en leergierige mensen met interesse in archeologie, cultuur- en natuurhistorie die gastvrij zijn naar onze bezoekers toe.


Wij bieden

Een gezellig team van vrijwilligers, diverse leuke activiteiten voor de vrijwilligers zelf, diverse trainingen en ondersteuning.


Tijdsbesteding

In overleg is het mogelijk om 1 dagdeel per maand, 1 dagdeel per week of meer hieraan te besteden.

Het museum is van woensdag t/m zondag geopend van 13.00-17.00 uur en dat zijn dan ook de dagen en tijden dat we mensen zoeken om te helpen.


Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Fort Museum Venlo

Fort Museum Venlo, centrum voor Archeologie, Cultuur- en Natuurhistorie is gevestigd in het Kazernekwartier en vertelt de (krijgs)geschiedenis van deze regio. Hierbij ligt de nadruk op Fort Sint Michiel en de Frederik Hendrik Kazerne.