Medewerkers voor ons stadslandbouwproject op het Kazerneterrein in Venlo

Medewerkers voor ons stadslandbouwproject op het Kazerneterrein in Venlo

Structureel werk · Flexibele uren
Garnizoenweg 3, 5928 NA Venlo, Netherlands
Klussen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadstuinderij Venlo
#60166
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/9656857-/activiteiten/Medewerkers-voor-ons-stadslandbouwproject-op-het-Kazerneterrein-in-Venlo/60166 om je aan te melden

Contactpersoon

Marjolein van der LindenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De Stadstuinderij is op zoek naar medewerkers in de gezamenlijke moestuin._x000D_
Je moet tuinieren leuk vinden en met andere vrijwilligers samen willen werken. Medewerkers krijgen korting op de aanschaf van de groente en als je op de woensdag- of zaterdagmorgen meewerkt is er gezamenlijk koffie of soep.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
De Stadstuinderij Venlo is een stadslandbouwproject met een moestuin op het KazerneKwartier van Venlo, ca 3000 m2 groot en telt ca 50 vrijwilligers. We telen zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen groente, kruiden en bloemen, en verkopen in de tuin aan burgers van Venlo en omstreken.
 
Werkzaamheden
Gezamenlijk verbouwen van groente, kruiden en bloemen en wat kleinfruit in de gemeenschappelijke (Meente)tuin en in persoonlijke bedden door de deelnemers. Alles wat nodig is voor onderhoud en uitbreiding wordt door de deelnemers zelf gedaan. Naast de mensen die meewerken aan de teelt zijn er ook vrijwilligers met andere taken als bijvoorbeeld de klussers.
 
Wij vragen
Twee uur per week meewerken in de tuin, om te beginnen op woensdag- of zaterdagmorgen. Als je weet hoe het werkt kun je op andere momenten zelfstandig werken.

Wij bieden
Enthousiaste mensen die samen werken en plezier hebben. 
Korting op de groente, kruiden en bloemen uit de tuin.
 
Tijdsbesteding
2 uur per week
 
Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen