Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid

Bij ons gebeurt dat niet – informatie sessie sociale veiligheid

Workshop · 4 sep, 19:30 - 21:00
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel workshop
Actief Roermond
#81620
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Bij-ons-gebeurt-dat-niet--informatie-sessie-sociale-veiligheid/81620 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In anderhalf uur word je online meegenomen in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie.

Uitgebreide omschrijving

Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!

Fijn als je even laat weten dat je komt, maar ook helemaal prima als je op de avond gewoon aansluit.

Deze sessies worden verzorgd door de adviseurs sociale veiligheid van NOV. Zij zijn ook de mensen die individuele organisaties verder kunnen helpen en ook dat is kosteloos.


Aanmelden bij Actief Roermond voor deze voorlichtingsavond is niet nodig. Meer informatie en de link om deel te nemen is te vinden op de website van het NOV.

Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.