Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Deel

Grenzen aangeven

Workshop · 1 sep 2021, 19:00 - 21:00
Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond, Nederland
Buurt & omgevingZorg & WelzijnOnderwijs
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#18417
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Grenzen-aangeven/18417 om je aan te melden

Samenvatting

Waar liggen je grenzen en hoe geef je deze aan?

Uitgebreide omschrijving

Het aangeven van je grenzen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met regelmaat horen we: “Ja maar, als ik het niet doe, doet niemand het”. Of wat dacht je van die die onbeleefde of erger nog onbeschofte bezoeker of cliënt. Hoe ga jij hiermee om? Hoe bewaak je je eigen grenzen en zeg je netjes tot hier en niet verder? In deze workshop leert Patricia van Kessel je met praktische tips hoe jij je eigen grenzen kunt bewaken.           


Locatie Donderie Donderbergweg 47, 6043JA RoermondHoe kom ik er?

Roermond > workshops > Actief Roermond > Grenzen aangeven

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop