Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel
Inspiratiebijeenkomst "Opzetten van een Vrijwilligersbeleid"

Inspiratiebijeenkomst "Opzetten van een Vrijwilligersbeleid"

Workshop · 7 jun 2022, 19:00 - 21:00
Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.10 plaatsen over.
Deel workshop
Actief Roermond
#38232
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Inspiratiebijeenkomst-Opzetten-van-een-Vrijwilligersbeleid/38232 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als je wilt dat vrijwilligers met plezier bij jouw organisatie aan de slag blijven, is het belangrijk dat jouw vrijwilligersbeleid op orde is.

Uitgebreide omschrijving

Het vrijwilligersbeleid is de basis van je vrijwilligersorganisatie en je vrijwilligers. Jullie visie op vrijwillige inzet in de organisatie en alle afspraken die je hebt gemaakt om het werken met vrijwilligers goed te laten verlopen staan erin. Hoe je zo'n beleid handen en voeten geeft? Daarover gaan we in gesprek. Deze bijeenkomst wordt gegeven door een ervaren adviseur van de Sesam academie.


Iedereen, die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Meedoen kan gemakkelijk door je aan te melden via deze website of een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. je naam en waar je actief bent als vrijwilliger.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.10 plaatsen over.
Deel workshop
workshops > Actief Roermond > Inspiratiebijeenkomst "Opzetten van een Vrijwilligersbeleid"

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.