Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel
Ontdek je vrijwilligerskracht

Ontdek je vrijwilligerskracht

Workshop · 11 apr 2022, 19:00 - 21:00
Florasingel, 6043 WB Roermond, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Actief Roermond
#46749
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Ontdek-je-vrijwilligerskracht/46749 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Denk je erover na om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet niet zo goed of het wel iets voor je is? Wat voor type vrijwilliger ben je eigenlijk?

Uitgebreide omschrijving

Elke vrijwilliger heeft talenten en specifieke vaardigheden in huis. Niet altijd komen die volledig tot uiting in hun vrijwilligerswerk. Leer welk type vrijwilliger jij bent, waar je goed in bent en wat bij je past. Ontdek dat vrijwilligerswerk nog leuker kan zijn.


Locatie:

Wijkgebouw De Vlonder, Florasingel 38, 6043 WD Roermond

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Actief Roermond > Ontdek je vrijwilligerskracht

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.