Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel
Webinar:  Financiële zorgen in het gezin

Webinar: Financiële zorgen in het gezin

Workshop · 12 jan 2023, 20:00 - 21:30
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Actief Roermond
#59975
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Webinar-Financiele-zorgen-in-het-gezin/59975 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Alles wordt duurder, steeds meer gezinnen komen in fianciële moeilijkheden. Dit webinar geeft handvaten hoe je hiermee om kunt gaan.

Uitgebreide omschrijving

Gas, stroom, benzine, boodschappen, huur: alles wordt duurder. Steeds meer gezinnen komen in financiële moeilijkheden door deze oplopende kosten. Veel ouders maken zich zorgen en dit gaat soms ten koste van de dynamiek in het gezin. Hoe ga je hiermee om? Hoe zorg je ervoor dat kinderen opgroeien zonder deze geldzorgen?


Tijdens dit gratis webinar van Centrum voor Jeugd en Gezin, geven ze handvaten hoe je hier als gezin mee om kunt gaan. We bespreken onder andere de volgende onderwerpen:

  • Het effect van financiële stress: op jou, jouw kinderen én het gezin
  • Financiële opvoeding van kinderen
  • Omgaan met weinig geld
  • (het effect van) Schulden


Aanmelden kan hier, of via de link op onze website.


Je kunt het webinar volgen vanaf je laptop, tablet of smartphone

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.