Skip Sidebar
Actief Roermond

Actief Roermond

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging ...

Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
Deel
Webinar Positief Coachen door Centrum Jeugd & Gezin  Midden Limburg

Webinar Positief Coachen door Centrum Jeugd & Gezin Midden Limburg

Workshop · 22 sep 2022, 20:00 - 21:30
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Actief Roermond
#54349
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Webinar-Positief-Coachen-door-Centrum-Jeugd--Gezin-Midden-Limburg/54349 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe ga jij als vrijwilligers om als als de sfeer in de groep niet goed is, of kinderen die brutaal zijn. Hoe blijft het voor jou als vrijwilliger leuk.

Uitgebreide omschrijving

Een vereniging is een belangrijke omgeving voor kinderen. Samen met sport, spel of muziek bezig zijn, kan o.a. het zelfvertrouwen van kinderen vergroten en leert hen rekening te houden met een ander. Want wat is er nu leuker dan samen met vrienden en vriendinnen een sport/hobby te beoefenen of samen muziek te maken?

Als vrijwilliger wil je natuurlijk ook plezier hebben. Maar wat doe je als de sfeer in de groep niet goed is? En hoe ga je om met gedrag als: opstandigheid, brutaliteit, kinderen met een diagnose en wat kun je voor een kind betekenen als je ziet dat ‘ie het moeilijk heeft?

Tijdens dit webinar krijg je antwoord op al deze vragen, en meer. We vertellen jou alles wat je moet weten als vrijwilliger zodat kinderen hun hobby met plezier kunnen uitoefenen. Ook geven we tips hoe je op een positieve manier grip houdt op de groep.

  • Stimuleren van positief groepsklimaat
  • Pestgedrag
  • Aandacht voor ieders talent
  • Uitleg over ADHD, Autisme en Licht Verstandelijke Beperking
  • Wat te doen als je je zorgen maakt over een kind?


Let op aanmelden voor deze training doe je rechtstreeks bij het CJG Midden Limburg Het webinar is te volgen via Webinargeek.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.