Wervende vacatureteksten schrijven

Wervende vacatureteksten schrijven

Workshop · 20 jun 2022, 19:00 - 21:00
Flexibele locatie
Buurt & omgevingWelzijnOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Actief Roermond
#43316
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Actief-Roermond/activiteiten/Wervende-vacatureteksten-schrijven/43316 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilliger gezocht. Dat kan toch ook anders? Tijdens deze workshop ga je samen met andere deelnemers direct aan de slag.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie? En vind je het lastig die ene juiste vrijwilliger te vinden? Begin met het schrijven van een wervende vacature. Je wilt dat de aankomende vrijwilliger jouw vacature eruit pikt. Je wilt hem nieuwsgierig maken, prikkelen.

Hoe schrijf je een tekst die de aandacht trekt van een ander? Hoe zorg je dat alle relevante informatie in de vacature staat? Waar plaats je je vacature? Wat is jullie unique selling point? In deze actieve workshop ga je zelf aan de slag. Samen met ander deelnemers werk je op een creatieve manier samen om nieuwe wervende teksten voor jouw organisatie te schrijven.

Tip: neem je laptop of tablet mee en sla je nieuwe teksten direct op.


Iedereen, die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Meedoen kan gemakkelijk door je aan te melden via deze website of een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. je naam en waar je actief bent als vrijwilliger.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Actief Roermond

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.
Actief Roermond is dé plek waar de actieve burger op zoek kan naar vrijwilligerswerk. Waar hij zijn kennis kan verbreden en waar hij gewaardeerd wordt. Actief Roermond is ook de plek waar organisaties hun vacatures kunnen plaatsen en zij hun organisatie, vereniging of stichting breed onder de aandacht kunnen brengen.
Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.