Word buddy bij Buddyzorg Limburg, je enthousiaste collega’s ontmoeten je graag!

Word buddy bij Buddyzorg Limburg, je enthousiaste collega’s ontmoeten je graag!

Structureel werk · 3–4 uur/week
Roermond, Limburg, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactMaatje & buddyZorg
Mensen met een beperkingWelzijnKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Buddyzorg Limburg
#29214
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/BuddyzorgLimburg/activiteiten/Word-buddy-bij-Buddyzorg-Limburg-je-enthousiaste-collegas-ontmoeten-je-graag/29214 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je biedt als buddy sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie .

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligersfunctie buddy

Wil je iets doen met je talent en heb je een paar uurtjes per week tijd voor iemand anders? Word dan buddy! Je enthousiaste collega’s ontmoeten je graag!


Je biedt als buddy sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie óf aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden en op weg zijn naar een gezonde leefstijl.


We duiden onze cliënten aan met de term ‘maatjes’. Je begeleidt jouw maatje gedurende een bepaalde periode een paar uurtjes per week. De begeleiding is gericht op de verwerking van én omgaan met het ziek zijn en/of ernstig overgewicht. Het vinden van de eigen kracht en mogelijkheden van je maatje staan hierbij voorop.


Je ontvangt scholing en wordt begeleid door een werkbegeleider. Je maakt deel uit van een enthousiast groepje buddy’s.

De organisatie vraagt een Verklaring Omtrent het Gedrag aan. Ze biedt diverse faciliteiten aan waaronder andere een reis- en onkosten vergoeding.


Twijfel je nog? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie bij de regioconsulent voor Noord en Midden Limburg Ed Brummans: [email protected] of 06-30843399


Het bezoeken van onze website is ook de moeite waard! www.buddyzorglimburg.nl

 

Eisen/kennis/vaardigheden

  • Je wilt graag iets betekenen voor een ander.
  • Je neemt actief deel aan de werkbegeleiding en scholingsbijeenkomsten.
  • Een gerichte opleiding is niet nodig, je bent wel bereid iets nieuws te leren en staat open voor de mening van anderen. 
  • Je bent minimaal 18 jaar en een paar uur per week beschikbaar.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buddyzorg Limburg

Buddyzorg Limburg biedt sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie óf aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden en op weg zijn naar een gezonde leefstijl.