Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Pierre Cuypersstraat, 6041 XH Roermond, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKlussenWinkelReceptie
Kunst & cultuurOuderenKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cuypershuis
#52757
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Cuypershuis/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht/52757 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Ben je, sociaal, enthousiast, reik je graag een helpende hand? Stuur ons je korte motivatie toe.

Uitgebreide omschrijving

VrijwilligersCuypershuis heeft een nieuwe vaste presentatie over het leven en werk van de Roermonds architect/ontwerper Pierre Cuypers. Daarvoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze vaste medewerkers willen ondersteunen op het gebied van receptie, café, rondleidingen en museumlessen.


Het werk

Het werk zal o.a. bestaan uit het ontvangen van bezoekers, het verlenen van informatie, rondleiden van volwassenen en schoolklassen, het verrichten van kassawerkzaamheden en het schenken van koffie en thee met vlaai in het café.

Het Cuypershuis is voor het publiek geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Voor het onderwijs is het museum geopend elke doordeweekse dag van 8.30 tot 11 uur. De werkzaamheden vinden plaats op deze tijdstippen en het aantal werkuren per week is variabel. Beschikbaarheid in het weekend is een pré. 

Welke werkzaamheden je uitvoert hangt af van je talenten en interesses. We geven ieder een zo toepasselijk mogelijke rol. Zo hebben we receptie en café vrijwilligers nodig en museumdocenten. Wij bereiden je voor op je werkzaamheden met instructies en een speciale rondleiding door het museum.


Wat wij bieden

Als vrijwilliger van het Cuypershuis krijg je een kleine onkosten vergoeding. Daarnaast kun je zo nieuwe vaardigheden opdoen, nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk een maatschappelijke bijdrage leveren. We zullen af en toe trainingen en bijeenkomsten organiseren waarbij vrijwilligers centraal staan.


Ben je beschikbaar voor vrijwilligerswerk? En wil je graag, met ons, het publiek kennis laten maken met het werk van Cuypers? Dan kun je voor eind juli een korte motivatie sturen naar: [email protected]. Of per post naar: Cuypershuis, t.a.v. front office, Postbus 900, 6040 AX Roermond.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Cuypershuis

Wat doen wij?
Het Cuypershuis richt zich op thema’s rondom architectuur en hedendaagse interieurvormgeving. Dit doen wij door het organiseren van exposities, het aangaan van samenwerkingsverbanden en het aanbieden van educatieve activiteitenprogramma’s. Ook zoeken wij aansluiting bij toeristische en culturele activiteiten in en rondom Roermond.
Het museumgebouw is het belangrijkste onderdeel van de collectie van het Cuypershuis. Cuypers heeft het zelf ontworpen en het is een van zijn vroegste en belangrijkste werken.