Skip Sidebar
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
V225.0519 Man van 83 jaar met verstandelijke beperking zoekt een maatje

V225.0519 Man van 83 jaar met verstandelijke beperking zoekt een maatje

Structureel werk · 1–2 uur/week
Swalmen, Limburg, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#40154
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2250519-Man-van-81-jaar-met-verstandelijke-beperking-zoekt-een-maatje/40154 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken voor een 81 jarige mannelijke cliënt met beginnende dementie een vrijwilliger die er met hem op uit wil gaan. Hij woont in Swalmen.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken voor een 81 jarige mannelijke cliënt met beginnende dementie een vrijwilliger. Hij woont binnen een woonlocatie van Daelzicht in Swalmen. Hij zou het leuk vinden om bijvoorbeeld af en toe een bezoekje te brengen aan een tuincentra of boerderijmusea, ergens koffie te gaan drinken, een stuk te gaan wandelen of een ritje te maken met de duo-fiets. Hij houdt ook van werken in de tuin en van muziek.

We zoeken een vrijwilliger die een gezellig praatje weet te maken en met deze meneer erop uit wil gaan. Het is echt een buitenmens en hij gaat graag op stap. Als je iets weet van dementie zou dat welkom zijn, het is geen must. Dagen en tijden gaan in overleg met jou. Het zou al fijn zijn als je 1x in de maand iets voor deze meneer kan betekenen, mag natuurlijk ook vaker.


Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. 

  

Bij Daelzicht;

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > Daelzicht > V225.0519 Man van 83 jaar met verstandelijke beperking zoekt een maatje

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]