Skip Sidebar

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

V228.0819 Maatje gezocht om leuke dingen samen te ondernemen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Heel, Limburg, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Daelzicht
#40112
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2280819-Maatje-gezocht-om-leuke-dingen-samen-te-ondernemen/40112 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilliger gevraagd voor een cliënt. Hij zou het leuk vinden om samen een ijsje of een frietje te eten, kleding kopen, film kijken, puzzelen, op bezoek komen

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden:

Ben jij iemand die gemakkelijk contact maakt en wil je iets betekenen voor een jongeman met een verstandelijke beperking? Vind je het leuk om er op uit te gaan, bijvoorbeeld naar de het dorp voor een ijsje of een frietje, eventueel gecombineerd met samen naar een film kijken, samen kleding kopen of gewoon een bezoekje brengen in zijn woning om dan samen te puzzelen? Aarzel dan niet en meld je aan voor deze dankbare vrijwilligersklus in Heel.


Onze cliënt R. werkt 5 dagen in de week bij een dagbestedigingslocatie. Het zou dan ook fijn zijn als je in de avonden of in de weekenden regelmatig tijd zou kunnen vrijmaken om iets gezelligs met hem te ondernemen. Onze cliënt verheugt er zich op!

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Heel > Heel Activiteiten > Daelzicht > V228.0819 Maatje gezocht om leuke dingen samen te ondernemen

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]