Skip Sidebar
Daelzicht

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
V258.0422 Wie gaat er met mij mee naar de Action of Mediamarkt?

V258.0422 Wie gaat er met mij mee naar de Action of Mediamarkt?

Structureel werk · Flexibele uren
Heel, Limburg, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#51749
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2580422-Wie-gaat-er-met-mij-mee-naar-de-Action-of-Mediamarkt/51749 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij zou het leuk vinden om samen geregeld naar de Action of Mediamarkt te gaan.

Uitgebreide omschrijving

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, autisme en is gelovig (pinkstergemeente). In mei 2021 is hij van Horn naar Heel verhuisd en nu is hij op zoek naar een maatje die geregeld met hem naar de action, mediamarkt, kringloopwinkels of andere winkels zou willen gaan. Ook samen een stukje fietsen of vissen zou hij erg leuk vinden. Zijn energielevel is niet zo hoog, ivm gezondheidsproblemen, maar beweging is voor hem belangrijk.


In de vrije tijd is deze meneer veel met het geloof bezig, dit is erg belangrijk voor hem. Zo doet hij graag en veel aan zelfstandige bijbel studie. Daarnaast luistert hij graag muziek en vindt hij het fijn om over alledaagse dingen te praten. Het (wereld)nieuws volgt hij op de voet en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daarin is het belangrijk hem in zijn waarde te laten echter mag je jouw eigen mening wel hem vertellen. Soms is het beter niets te zeggen... hij hecht veel waarde aan wederzijds respect.


We zijn op zoek naar iemand die geen dominant karakter heeft en de wensen van de cliënt respecteert, waaronder ook zijn geloof. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de communicatie duidelijk naar hem kunt zijn i.v.m. zijn autisme. Ben jij op een dinsdag, donderdag of zaterdag overdag beschikbaar en zou je iets voor deze meneer willen betekenen? Dan zouden we het leuk vinden als je contact opneemt. We gaan graag met je in overleg over de dagen en tijden waarop je iets voor deze meneer zou kunnen en willen betekenen.


Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

 

Geen ervaring nodig:

Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. 

  

Bij Daelzicht;

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaar attentie

- vergoeden wij jouw reiskosten


Interesse?

Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > V258.0422 Wie gaat er met mij mee naar de Action of Mediamarkt?

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]