Skip Sidebar

Daelzicht

Non-profit

Over ons

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

V264.0123 Maatje gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Rector Driessenstraat 2, 6097 AK Heel, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#61337
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Daelzicht-1/activiteiten/V2640123-Maatje-gezocht/61337 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik ben een man van 38 jaar met een licht verstandelijke beperking, onlangs verhuisd, en zoek een maatje die samen met mij mijn nieuwe omgeving wil verkennen.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een man van 38 jaar met een licht verstandelijke beperking. Onlangs ben ik van Leiden naar een woongroep in Heel verhuisd. Mijn nieuwe omgeving ken ik nog niet zo goed, dus ik zou het heel leuk vinden als iemand deze samen met mij wil verkennen. Bijvoorbeeld door zo nu en dan iets samen te ondernemen. Ik ga graag naar de bioscoop, de stad in om een terrasje te pikken en ik vind het ook leuk om te gamen of een wandelingetje te maken. Wellicht heb jij ook nog leuke ideeën van activiteiten die we samen kunnen ondernemen? Van beroep ben ik vrachtwagenchauffeur.


Ik ben op zoek naar een vrijwilliger (bij voorkeur een man, 23-40 jaar), die het ook leuk vindt om samen iets te ondernemen. Ik zou kunnen op vrijdagmiddag/avond of in het weekend.


Lijkt het je leuk om met mij in contact te komen?

Laat dan een berichtje achter!


Wie zijn wij?

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.


Geen ervaring nodig:

Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.


Vrijwilliger zijn bij Daelzicht levert een goed gevoel en biedt mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen waarvoor jij het verschil kunt maken door het bieden van een extra aandacht. In een gemoedelijke sfeer bouw je ervaring op en heb je persoonlijk contact. Je wordt ondersteund bij jouw vragen door de leiding en de vrijwilligerscoördinator.


Wij bieden:

Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.


Als vrijwilliger bij Daelzicht:

- ben je verzekerd

- krijg je een vrijwilligersovereenkomst

- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten

- ontvang je een eindejaarsattentie

- vergoeden wij jouw reiskosten

- kun je met korting sporten


Interesse?

Spreekt dit je aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > V264.0123 Maatje gezocht!

Over Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd. Als vrijwilliger kun je het verschil maken voor onze cliënten. We hebben een diversiteit aan vacatures voor vrijwilligers op verschillende gebieden. Als maatje of voor ondersteuning bij de activiteiten.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij [email protected]