Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Begeleiden bewoners met kienen

Begeleiden bewoners met kienen

Taak · 0–2 uur
Prins Willem Alexanderstraat, 6071 DW Swalmen, Nederland
Activiteiten begeleidenHulpverleningSociaal contactBegeleidingNederlands
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Zorggroep
#72355
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Begeleiden-bewoners-met-kienen/72355 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met een bewoner met dementie samen naar de kienmiddag gaan en hem/haar hierin begeleiden.

Uitgebreide omschrijving

Voor de locatie Amaliahof zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de kienmiddag.


Werkzaamheden:

Elke dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.00 haal je een bewoner met dementie op in zijn woning en begeleid je hem/haar bij het kienen. Na afloop zorg je dat de bewoner weer terugkomt op de groepswoning.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met ouderen mensen. Je hebt graag persoonlijk contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht en warmte geven. Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid, een vriendelijke en rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG vragen wij aan, op kosten van De Zorggroep

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Begeleiden bewoners met kienen

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.