Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Bevoorraden Appartementen en Groepswoning

Bevoorraden Appartementen en Groepswoning

Structureel werk · 1–2 uur/week
Neerstraat 1, 6071 JJ Swalmen, Nederland
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#48823
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Bevoorraden-Appartementen-en-Groepswoning/48823 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorraad zorgproducten en linnen aanvullen op de appartementen en de groepswoningen

Uitgebreide omschrijving

Werkzaamheden:

Als vrijwilliger ga je het zorgteam ondersteunen bij de wekelijkse bevoorrading van het linnen op de appartementen en bij de groepswoningen nog met zorgproducten. Denk daarbij o.a. aan washandjes en handschoenen. Bewonerscontact en het maken van een praatje, gebeurt tijdens de bevoorrading bij de bewoner op het appartement. 


Wij vragen:

Je kunt zelfstandig werken en omgaan met ouderen mensen. Je houdt van orde en netheid, je hebt enig logistiek (geen must) inzicht, of wilt hier ervaring in op doen.


Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, en een rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.

 

Vooraf word je goed ingewerkt en wegwijs gemaakt

in de werkzaamheden.


VOG vragen wij aan en wordt door De Zorggroep bekostigd

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

St. Jan Baptist is goed bereikbaar met het openbaarvervoer.
Activiteit Delen
Swalmen Activiteiten > De Zorggroep > Bevoorraden Appartementen en Groepswoning

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.