Culinaire Vrijwilliger

Culinaire Vrijwilliger

Structureel werk · 2–3 uur/week
Heinsbergerweg 172, 6045 CK Roermond, Nederland
HulpverleningKoken & etenBegeleidingNederlandsBestuurSociaal contactZorg
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Activiteit Delen
De Zorggroep
#18697
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Culinaire-Vrijwilliger/18697 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Is koken je passie, kom dan ons team versterken.

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag, donderdag en vrijdag koken twee vrijwilligers voor ongeveer 6 a 8 ouderen uit Camillushof en uit de buurt. De vrijwilligers koken en serveren een drie gangen menu. De voorbereidende werkzaamheden, boodschappen doen, koken, het gezamenlijk nuttige van de maaltijd en het opruimen duurt van 09:30 tot 13:00 uur.


Contact met de ouderen en zorgen voor een stuk gezelligheid, is net zo belangrijk als het nuttige van de maaltijd. Voor de donderdag zoeken we nog een enthousiaste vrijwilliger, die met passie voor een groep kan koken.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.