Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
Tuinman op Camillus

Tuinman op Camillus

Structureel werk · 6 uur/week
Heinsbergerweg 176, 6045 CK Roermond, Nederland
Ondersteunend werkSociaal contactKlussenTuinierenBuiten
WelzijnOuderenMensen met een beperking
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#41527
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Zorggroep-2/activiteiten/Tuinman-op-Camillus/41527 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor het versterken van het huidige team op dins-en donderdag ochtend. zoeken wij mensen met groene vingers voor het grovere tuinonderhoud.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar tuinmannen die ons huidige team op de dinsdag en donderdag ochtend kunnen komen ondersteunen met het grovere werk. Zagen en maaien op de zit maaier en alles beverproof maken. Daarnaast zoeken we ook mensen om de binnentuin van de groepswoningen te onderhouden door ze aan te vegen, onkruid te wieden en te schoffelen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > De Zorggroep > Tuinman op Camillus

Over De Zorggroep

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis en gewoon een praatje maken. De inzet als vrijwilliger is heel belangrijk om dit werk invulling te kunnen geven. Onze cliënten moeten dan wel op u kunnen rekenen. Onze structurele vrijwilligers krijgen hier ook veel voor terug via de Voordeelpas van De Zorggroep.