Dierverzorging Dierenambulance Midden Limburg

Dierverzorging Dierenambulance Midden Limburg

Structureel werk · 4–5 uur/week
Graafschap Hornelaan 201, 6001 AC Weert, Nederland
HulpverleningDieren verzorgen
DierenwelzijnNatuur & MilieuBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dierenambulance Midden Limburg
#76104
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Dierenambulance-Midden-Limburg/activiteiten/Dierverzorging-Dierenambulance-Midden-Limburg/76104 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dierverzorgers voor ochtenden gezocht bij Dierenambulance Midden Limburg

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar meer vrijwilligers die een aantal uurtjes in de week ons willen komen helpen met de dierverzorging.


Naast onze ambulance taken hebben wij ook een asiel voor overige huisdieren, denk aan konijnen, knaagdieren, volière vogels, maar ook hobby/parkdieren en schildpadden.


De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de verblijven en het verstrekken van voer en water. Uiteraard mag er ook geknuffeld worden. 😉


Niet alleen de huisdieren, maar ook onze natuurdieren die tijdelijk bij ons zitten hebben verzorging nodig.


Werkdagen zoals het bij jouw past. We beginnen om 9.00 uur 's ochtends en meestal zijn we rond 13.00 uur klaar. Locatie Weert.


Weinig of geen ervaring met dierverzorging? Geen probleem wij leren jouw alles in de praktijk.


Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] en wie weet tot snel!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dierenambulance Midden Limburg

Dierenambulance Midden Limburg rijd in 8 gemeentes voor dieren in nood. Naast onze ambulance taken hebben wij ook een asiel voor overige huisdieren.