Skip Sidebar

Over ons

Al 7 jaar lang zetten vrijwilligers van Dondersgoed Spul zich in tegen armoede en om uitsluiting te voorkomen. Het is een project van buurtbewoners met een ruilwinkel, repaircafé en spel-o-theek ...

Natuur & MilieuArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
All round medewerker

All round medewerker

Structureel werk · 4–6 uur/week
Donderbergweg, 6043 JA Roermond, Nederland
WinkelSociaal contactSociale mediaKlussen
Natuur & MilieuArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dondersgoed Spul
#29133
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Dondersgoed-Spul-1/activiteiten/All-round-medewerker/29133 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dondergoed spul is een ruilwinkel, spelotheek en repair café ineen. Lijkt het je leuk om ons te helpen dan komen we graag met je in contact.

Uitgebreide omschrijving

Als all round vrijwilliger kunnen we je inzetten op verschillende vlakken.

Hou je ervan om kleine huishoudelijk spullen te repareren? Help je liever klanten in onze ruilwinkel of ben je handig met Social Media? Neem dan contact met ons op.

Gaat je voorkeur uit naar een specifiek onderdeel, ook dan ben je welkom. Samen zullen we kijken hoe en waar we je het best in kunnen zetten.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Dondersgoed Spul > All round medewerker

Over Dondersgoed Spul

Al 7 jaar lang zetten vrijwilligers van Dondersgoed Spul zich in tegen armoede en om uitsluiting te voorkomen. Het is een project van buurtbewoners met een ruilwinkel, repaircafé en spel-o-theek. Het bijzondere is dat deze drie activiteiten los van elkaar zijn, maar toch met elkaar verbonden zijn. In de 'pop-upwinkel' kunnen bezoekers goederen die ze niet meer gebruiken, ruilen tegen andere goederen.