Skip Sidebar

Over ons

Emmaus vangt mensen op die tijdelijk geen vast woon- of verblijfadres hebben. Emmaus staat voor "zelf de broek ophouden" en niet afhankelijk te zijn van subsidies of andere overheidsgelden ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel
Dierenliefhebber

Dierenliefhebber

Taak
Naborchweg 1, 6071 PG Swalmen, Nederland
Dieren verzorgen
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Activiteit Delen
Emmaus Perspectief
#69982
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Emmaus-Perspectief/activiteiten/Dierenliefhebber/69982 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De dagelijkse verzorging van de dieren en dierenverblijven zijn belangrijk voor het welzijn van alle dieren in onze dierenweide.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar iemand die samen met ons voor de dieren op de boerderij wil zorgen. De taken zullen bestaan uit het voeren en verzorgen van de geiten, schapen, varkens en kippen. Het schoonhouden van de weide en dierenhokken hoort ook erbij. Samen met andere vrijwilligers kun je ook ervoor zorgen dat de hokken ook van buiten goed onderhouden worden.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Emmaus Perspectief

Emmaus vangt mensen op die tijdelijk geen vast woon- of verblijfadres hebben. Emmaus staat voor "zelf de broek ophouden" en niet afhankelijk te zijn van subsidies of andere overheidsgelden. Middels het runnen van een kringloopwinkel, verhuizingen of het leeghalen van huizen kunnen wij in ons levensonderhoud voorzien.