Content creator

Content creator

Structureel werk · 4 uur/week
Venrayseweg 122a, 5928 RH Venlo, Nederland
ArmoedebestrijdingWelzijnSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Groente- en Fruitbrigade
#66544
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Groente--en-Fruitbrigade/activiteiten/Content-creator/66544 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je beheert zelfstandig de social media kanalen van onze brigade en zorgt voor activerende en onderscheidende content, samen met het communicatieteam.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze brigade zoeken wij een Content Creator voor onze social media.


Ben jij creatief en zit je vol ideeën over social media? Je beheert zelfstandig de social media kanalen van onze brigade en zorgt voor activerende en onderscheidende content. Je krijgt input van en werkt samen binnen het ervaren Pr & Communicatie team.


Over de functie

  • Invulling geven aan de contentkalender
  • Content bedenken, ontwerpen en plaatsen op onze social media accounts
  • Reageren op de reacties en privéberichten via de social media kanalen


Jij bent / jij hebt

  • Ervaring en/of achtergrond in én affiniteit met social media en content creatie
  • Een ‘hands on’ mentaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal


Werktijden

Ca. 4 uur per week, flexibel en in overleg


Bijzonderheden

Wij bieden je leuke collega’s die allemaal op vrijwillige basis samenwerken en dankbare voedselbanken die dankzij jouw inzet gezonde producten kunnen uitdelen aan hun klanten.


Daarnaast bieden we de mogelijkheid om (opnieuw) werkervaring op te doen of in te zetten in een leuke werkomgeving.


Over de organisatie

Samen eten we gezonder. Groente & Fruitbrigade redt groente en fruit en levert dit aan voedselbanken. Groente en fruit wordt regelmatig weggegooid omdat vorm, grootte of kleur niet voldoet aan criteria van afnemers, omdat sommige producten een klein plekje hebben of blijven over in de keten als restpartijen. Groente & Fruitbrigade redt deze groente en fruit. Zo draagt de brigade bij aan het tegengaan van voedselverspilling. Groente & Fruitbrigade levert exclusief aan Voedselbanken Nederland. Via de regionale distributiecentra van Voedselbanken Nederland zorgt de brigade dat groente en fruit bij voedselbankklanten terecht komt en dat zij kunnen genieten van verse en gezonde producten.


Voor meer info zie www.groentefruitbrigade.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Groente- en Fruitbrigade

De Groente & Fruitbrigade ontvangt partijen buitenbeentjes en overschotten van telers of handelaren. Op haar locaties in Poeldijk, Ens en Venlo controleren de brigadiers de groente en fruit op kwaliteit en worden ze eventueel herverpakt. Hierna halen distributiecentra de verse producten op en verdelen ze over de voedselbanken. Zo kunnen de voedselbanken wekelijks een portie verse groente en fruit uitdelen aan hun klanten!