Secretaris Judo Bond Nederland, district Limburg

Secretaris Judo Bond Nederland, district Limburg

Structureel werk · 2–4 uur/week
Cortenbachstraat 32, 6136 CH Sittard, Nederland
NederlandsBestuur
Sport & Recreatie
1 plaats over.
Activiteit Delen
Judo Bond Nederland, district Limburg
#32536
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Judo-Bond-Nederland-district-Limburg/activiteiten/Secretaris-Judo-Bond-Nederland-district-Limburg/32536 om je aan te melden

Contactpersoon

Bernadette Bernadette WaelpoelStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Het bestuur van het district Limburg van de Judo Bond Nederland is op zoek naar een nieuwe secretaris, iemand die zo mogelijk binding heeft met een van de disciplines van de Budosport, die vrijwilligerswerk doen boeiend en niet vrijblijvend vindt.

De secretaris is de 'spil' rond alle communicatie met de aangesloten verenigingen, de JBN en derden nodig bij de uitvoering van evenementen. Hij/zij is 'eigenaar' van de districtsmail en de districtsagenda. De secretaris beheert de post, zorgt voor de verslaglegging van de bestuursvergaderingen, overleggen binnen het district en landelijk. Bij deze taken wordt de secretaris ondersteund door de ambtelijk bestuurder. De secretaris besteedt gemiddeld 2 à 4 uren per week aan de uitvoering van zijn taken.                                                              De secretaris fungeert als volwaardig bestuurslid , voert met de andere bestuursleden het JBN-beleid uit en de daarvan afgeleide planning van het district. Hij/zij heeft het volledig stemrecht binnen het districtsbestuur en is samen met de collega-bestuurders verantwoordelijk voor een goed verloop van de activiteiten die het district organiseert.                                                                                             

Je maakt deel uit van een groep enthousiaste vrijwilligers die zich met veel passie inzetten voor de disciplines Judo, Jiujitsu en Aikido in het belang van alle Limburgse Budo-verenigingen en de individuele Budoka. Het lidmaatschap van de JBN is gratis. Ook kunnen jij en je partner gratis deelnemen aan alle evenementen de JBN, district Limburg organiseert. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Judo Bond Nederland, district Limburg

Aangesloten verenigingen en individuele budoka's ondersteunen bij het uitvoeren van hun Judo, Jiujitsu en Aikido-activiteiten.